sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Testataan populistien ajatukset!

Sain syysflunssan. Kuumehoureessani virittelin perustulokokeilun jatkoksi persustelukokeilun.

Sen sijaan, että jaamme kaiken maailman pummeille ja tekotaiteilijoille ilmaista rahaa, voisimme testata kansan syvien rivien tahdon toteutumista.

Suomeksi: mitä seuraa, kun kaikki perussuomalaisten suoraselkäiset toiveet toteutetaan sellaisenaan?

Ehdotan, että kokeilu totutetaan esim. 10 vuoden mittaisena ja paikallisesti rajattuna. Niin, että eduskuntavaalien 2019 jälkeen Suomen perussuomalaisin kunta muodostaa itsenäisen Persunperän vapaavaltion.

Jossa toteutuu mm. seuraavaa:

Kansalaisiksi hyväksytään vain etnisesti puhtaita valkoisen rodun edustajia.

Ainoa virallinen kieli on suomi (lievennykseksi yhdys sana säännöt poistetaan ja capslockin käytölle nauraminen sanktioidaan).

Persunperä lakkaa olemasta koko maailman sosiaalitoimisto ja ottaa vastaan pakolaisia korkeintaan vasta kun omien kansalaisten ongelmat on ratkaistu. Sen sijaan Persunperä auttaa hädänalaisia heidän omien maidensa lähialueilla (jos siis on rahaa, eli ei nyt eikä koskaan).

Kasvisruokapäivät, tuulimyllyjen rakentaminen ja muu viherpipertäminen kielletään maanpetoksellisena toimintana. Erityisen paskaisesti nauretaan ilmastonmuutokselle, joka jos on totta (eikä punavihreän eliitin salaliitto), on Jumalan tahto eikä ihmisen toimien seurausta.

Postmodernin tekotaiteen tukeminen korvautuu panostuksella kansallishenkiseen näköistaiteeseen ja kolmen vuoden välein kuvattavaan, veteraaneja kunnioittavaan versioon Tuntemattomasta sotilaasta.

Raamatun ilmoituksiin tukien leikataan tutkimus- ja koulutusmäärärahoja. Evoluutio-oppi ja muut dosenttien tuoreet haihatukset korvataan koulujen opetusohjelmissa kreationismilla ja Vanhan Testamentin pyhillä teksteillä.

Uskonnoksi sallitaan valtionjohdon tarkistamaan kirjaimelliseen raamatuntulkintaan perustuva kristinusko, ja mahdollisesti myös Odin ja jotkut muut skandinaaviset heimojumalat. Erityisesti islam kielletään omaa uskontoamme muukalaisvihamielisempänä ja takapajuisempana.

Homostelu palautetaan sairaudeksi, ja homoille tarjotaan yhteiskunnan tukemaa eheytyshoitoa, ja kikyn katkaisuhoitoa, jos muu ei auta.

Rikollisia ei enää muutenkaan hyysätä. Väkivalta- ja seksuaalirikoksista seuraa automaattisesti kuolemantuomio, ja lapsiin sekaantujilta leikataan lisäksi munat. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan vastaavasti dekriminalisoidaan (sillä kuka leikistä suuttuu, siltä järkeä puuttuu).

Poliisille ja armeijalle annetaan rajattomat toimintavaltuudet ja määrärahat viisinkertaistetaan (kuten historia osoittaa, rehellisillä kansalaisilla ei ole esivallan puolelta koskaan mitään pelättävää). Erityisesti kiristetään ulkorajavalvontaa, jotta uuden vapaavaltion saavutukset voidaan turvata kateellisilta naapureilta. Ydinasetta saatetaan harkita.

Turvallisuutta lisätään myös sallimalla kansalaisille käsiaseiden vapaa omistus ja käyttö, mikä ratkaisu pitää myös väestönkasvun kurissa.

Perustuslain, jos sellainen päätetään säätää, pitää olla milloin tahansa kansanäänestyksellä kumottavissa.

Uuden vapaavaltion alustava rosteri voisi koostua seuraavista ansioituneista kansalaisista: Valtakunnankansleri: Jussi Halla-aho (CV)
Kulttuuriministeri: Mika Raatikainen (CV)
Opetusministeri: Laura Huhtasaari (CV)
Oikeusministeri: Teuvo Hakkarainen (CV)
Sisäministeri: Olli Immonen (CV)
Sinisen vaihtoehdon Sampo Terhon (CV) ja Jussi Niinistön (CV) kiinnostusta pääministerin ja puolustusministerin salkkuihin odotellaan.

Persustelukokeilu tulee epäilemättä herättämään maailmalla jopa laajempaa kiinnostusta kun paraikaa käynnissä oleva perustulokokeilumme, ja sen tuloksilla lienee myös merkittävä suuntaava merkitys populistien kannatukselle kaikkialla. Vasta aika näyttää laajemmat tulokset, mutta jo nyt yksi asia on varma. Uusi Persunperän vapaavaltio tulee olemaan rohkaiseva esimerkki rikollisten (siltä osin kuin heitä ei teloiteta) kuntouttamisessa järjestäytyneen yhteiskunnan jäseniksi. Eikä mihin tahansa tehtäviin, vaan niihin kaikkein korkeimpiin.

Nouskaamme lopuksi kuulemaan kansallislaulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti